Amit kínálunk önöknek

Költségmentes

Alkalmazottaink számára cégünknél a közvetítés díjmentes. Továbbá a ki- és hazautazást is díjmentesen biztosítjuk saját járműveinkkel.

Közvetlen hozzáállás

Munkatársainkkal valamint az álláskeresőkkel mindig nyíltan kommunikálunk. Minden alkalmazottunk napra pontosan tudja, hogy az adott családnál mennyi pénzt keres. Rendszeres fizetés minden hónap végén. Továbbá valós információkat kapnak az ápolásra szoruló egyénekről.

Kötöttségek nélkül

Legjobban a hosszútávú együttműködésnek örülünk, amelyben mindkét fél elégedett. Ezért az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, és örülünk, ha az együttműködés addig tart, ameddig csak lehetséges. Természetesen, önkéntes alapon, és nem azért, mert muszáj.

Munkaszerződés

Nem kell aggódnia a vállakozói jogviszonnyal kapcsolatos bürokrációval. A bejelentett munkaviszony előnye a vállalkozói jogviszonnyal szemben az, hogy pontosan meghatározott bért kap és nem kerülnek levonásra további többletköltségek, mint például az egészségbiztosítási járulék, a társadalombiztosítási járulék és a számvitel.

Vágjon bele és regisztráljon

Átfogó szolgáltatás alkalmazottaink számára

Az emberek gondozásánál fontos minden részlet. Ezért állunk rendelkezésre bármilyen probléma esetén. Folyamatos professzionális ellátást biztosítunk, amely kielégíti a legigényesebb követelményeket is.

Cégünk és alkalmazottaink lelkiismeretessége

A világosan megfogalmazott és korrekt munkaszerződés, a törvények betartása és a kétoldalú megállapodások számunkra teljes mértékben magától értődőek. Ezek kiterjesztése a kölcsönös tisztelet és bizalom. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire érzékeny helyzetben vannak a nyugdíjasok és szeretteik, mint ahogy az alkalmazottaink is, akik távol az otthonuktól végzik a megterhelő munkát. Célunk, hogy megbízható partnerei legyünk mindkét félnek. Ennek alapját a korrekt kapcsolatok képzik, amelyekért teljes mértékben felelünk.

Alkalmazottaink - Idősgondozás Németországban
Cégünk és alkalmazottaink lelkiismeretessége – Idősgondozás Németországban

Alkalmazottaink számára személyre szabva

Tisztában vagyunk azzal, hogy mindannyian egyediek vagyunk és ezért az ellátás is személyre szabott. Egyes ügyfelek intezívebb segítségre szorulnak, mások pedig csak társalgásra vágynak. Valaki a házias kosztot szereti, valaki pedig speciális étrendre szorul. Az ügyfeleink igényeinek alapos vizsgálatával és az alkalmazottaink szaktudásának és tapasztalatának alapos felmérésével igyekezünk megtalálni az optimális személyre szabott megoldást.

Vágjon bele és regisztráljon

Regisztráció

Jelentkezés csupán 3 lépésben

Az első lépés, hogy sikeresen munkát találjunk Önnek, a regisztráció.
Csak a regisztrált jelentkezőket tudjuk bemutatni az ügyfeleinknek.

Ha információra lenne szüksége,

az alábbi elérhetőségeken könnyen és gyorsan tud kapcsolatba lépni velünk.

+36 30 430 6157

info@apoloimunkak.hu

Regisztrációs űrlap kitöltése

Irányítószám város, utca házszám em. ajtószám

cm
Kg

A nyelveket vesszővel választja el kérem, pl: / Angol, Francia, .... /

File name:

File size:

Amennyiben bármilyen kérdése van,
keressen minket bizalommal

Ápolói munkák - Idősgondozás Németországban

MABA SK, s.r.o.

Címünk: 658 Muzla 943 52
Adószámunk: 46 622 527

Elérhetőségeink:

Telefonszám: 421 902 210 003
E-mail: info@apoloimunkak.hu